Diensten GEWOON! webdesign | Alkmaar - Noord-Holland | Webdesign en drukwerk

GEWOON! webdesign: Diensten

Omdat ik ervan overtuigd ben dat u graag begrijpbare taal leest, zal ik u niet vervelen met pagina's vol technisch vakjargon. Een duidelijke visie op website ontwikkeling en mijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf is mijn inziens belangrijker. Het gaat immers om het resultaat en niet om het gereedschap waar dit resultaat mee behaald wordt!

Wanneer u toch iets meer wilt weten over de achterliggende techniek die ik gebruik, kunt u op de portfolio pagina's precies zien welke technieken voor ieder project ingezet zijn.

U vindt op deze site geen prijzen voor de diensten die ik aanbied, daar ik van mening ben dat ik u pas een reële prijs voor een project kan offreren na een oriënterend gesprek. Dit gesprek is overigens geheel vrijblijvend!

Wel kan ik u vertellen dat alle offertes voor website ontwikkeling en grafische vormgeving op basis van een laag uurtarief worden gecalculeerd. Samen met een netwerk van freelancers, heb ik veel kennis en ervaring binnen het vakgebied en kan daardoor zeer efficiënt werken. Mede hierdoor ervaren mijn klanten dat ik zeer concurrerende offertes aanbied.

Wanneer u drukwerk bij mij bestelt, zal ik minimaal 3 drukkerijen op prijs en kwaliteit met elkaar vergelijken, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed product voor de juiste prijs.