Online adverteren

Via online adverteren kunt u d.m.v. specifieke zoekwoorden zeer gericht potentiële klanten naar uw website brengen. De prijs voor de advertentieruimte op één van de online platformen wordt bepaald door kosten per klik (CPC), kosten per duizend weergaven (CPM) of kosten per actie (CPA).

Wat is SEA?

Search Engine Advertising (SEA) is het plaatsen van betaalde advertenties naast de natuurlijke (of organische) zoekresultaten. De advertenties worden door de adverteerder gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden, een regio en netwerken. Het doel van SEA is om zoveel mogelijk vertoningen en kliks op uw advertentie te krijgen die uiteindelijk voor conversie moeten zorgen. Omdat er diverse technieken en trucjes zijn om een advertentie te optimaliseren en zo maximaal resultaat te behalen, is het verstandig om een SEA expert erbij te halen die u helpt uw budget zo effectief mogelijk te besteden. 

Snel resultaten boeken

De combinatie van SEO en SEA biedt het beste resultaat om bezoekers naar uw website te krijgen. Omdat de resultaten van het plaatsen van unieke content (SEO) geduld en tijd kosten, kan het een goede strategie zijn om ook met SEA aan de slag te gaan. Hierdoor is het mogelijk om direct bezoekers op de (nieuwe) website te krijgen.