Email marketing

E-mail marketing is een belangrijk instrument om bezoekers geïnteresseerd te maken om naar uw website te gaan. Met e-mailmarketing kunnen verschillende doelen bereikt worden, zoals het belonen of op de hoogte houden van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten.

Email optimalisatie

Het lijkt erg makkelijk om een nieuwsbrief op te stellen waardoor de verkoop van uw product direct stijgt, maar de werkelijkheid is anders. Doordat email marketing door enorm veel bedrijven wordt ingezet, moet er voor gezorgd worden dat de e-mail marketing campagne opvalt. Het opzetten van een succesvolle mailing staat of valt bij o.a. het juiste gebruik van:

  • de onderwerpregel,
  • het tijdstip van verzenden,
  • segmentatie van de mailinglijsten

Naast de bovenstaande punten is het erg belangrijk om een email te sturen die opgemaakt is door een specialist in het maken en/of gebruik van de juiste email templates. Er bestaan zeer veel mail clients (zoals Outlook, Gmail, Apple Mail, etc.) en deze interpreteren de gebruikte HTML allemaal op een andere manier. Het is dus essentieel dat de mailing in alle mail clients goed en op dezelfde manier getoond wordt.

Mailchimp

MailChimp is een professioneel web-based programma waarmee heel eenvoudig nieuwsbrieven gemaakt en verstuurd kunnen worden. Naast de gebruikersvriendelijkheid die Mailchimp biedt, is het heel erg makkelijk te integreren met een CMS als Joomla.

Wij kunnen uw doelstellingen uitstekend omzetten in een functioneel en makkelijk te gebruiken template. Ook adviseren wij u graag hoe u abonnees kunt verzamelen via uw huidige website of sociale media kanalen.