Social media marketing

Bij Social Media Marketing (SMM) wordt sociale media ingezet met als doel marketing doelstellingen te realiseren. Deze vorm van marketing is gericht op het aangaan van een dialoog met de beoogde doelgroep. Wel is het van belang om het alleen in te zetten wanneer uw bedrijf en de markt hiervoor geschikt zijn. Het is een goede manier om een gesprek met uw klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan alleen verkoop na te streven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld klanttevredenheid.

Social media expert

Wanneer u actief bent op social media, omdat uw doelgroep zich daar begeeft, kan uw bedrijf niet zonder een social media expert. Slim omgaan met het inzetten van uw resources op de beschikbare social kanalen is erg belangrijk. U kunt natuurlijk 'aanwezig' zijn op alle kanalen, maar heeft dat wel zin? Wie is uw doelgroep en waar zijn zij aanwezig?

Social media strategie

Veel bedrijven zijn actief aanwezig op social media, maar hebben deze bedrijven hiervoor wel een plan? En hoeveel tijd (en geld) besteden ze hieraan? Een social media strategie zal door u zelf ontwikkeld moeten worden. Dit is iets waar veel bedrijven tegen op kijken, want hoe pak je zoiets nou aan? Dat is waar GEWOON! webdesign u en uw bedrijf mee kan helpen.