SEO check

De gratis SEO check zetten wij in als een online marketing tool waarmee verbeter mogelijkheden in kaart kunnen worden gebracht en na verbetering kunnen worden gecontroleerd. Meestal wordt een website of webwinkel verkocht als SEO geoptimaliseerd, maar wordt er niet bij vermeld dat het technische gedeelte maar een klein percentage is van de totale zoekmachine optimalisatie.

SEO specialist

Bent u op zoek naar een SEO specialist? GEWOON! webdesign heeft al meer dan 10 jaar online ervaring en wij kunnen u professioneel advies geven op het gebied van online marketing. Door middel van nauwkeurige data analyses onderzoeken wij uw doelgroep en concurrenten. Wij zorgen ervoor dat binnen uw webpagina’s de juiste zoekwoorden gebruikt worden, zodat u een betere positie in de zoekmachine index zult krijgen.

SEO teksten

Een SEO-tekst is een tekst die op het zoekproces van de doelgroep afgestemd is. SEO copywriting is het schrijven van kwalitatieve artikelen over de beantwoording van een specifieke vraag met als doel u te onderscheiden van uw concurrentie.

Het gebruiken van (gerelateerde) zoekwoorden bepaalt in welke mate uw tekst relevant is aan een zoekopdracht. Het bepaalt op welke woorden u gevonden en gerankt wilt worden. Voor de hoogte van de ranking heeft u erkenning nodig. Erkenning krijgt u o.a. door links, likes, reacties en shares.