Webhosting

Om een website online te zetten heeft u natuurlijk snelle en betrouwbare hosting nodig. Wij werken al bijna een decennium naar grote tevredenheid samen met onze hostingpartner Byte.

Bij Byte is hosting meer dan een parkeerplek voor data. Zij leveren hosting die websites helpt groeien. Byte geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit terrein. De gebruikte clustertechnologie en het Magento hosting oogsten veel lof en prachtige, meetbare resultaten.

Joomla hosting met clustertechnologie

Uw website of applicatie staat niet op één vaste server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers. Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers taken van elkaar overnemen. Het effect? Een gigantische stap voorwaarts in snelheid, stabiliteit en piekvermogen.

Domeinnaam registratie met veel gratis extra’s

Wanneer u een domeinnaam registreert ontvangt u meer dan alleen een domeinregistratie. Zo krijgt u 100 tot 2000 e-mailaliassen cadeau en kunt u op verschillende manieren doorverwijzen naar een ander domein. Het doorverwijzen van uw domeinnamen of e-mailaliassen kunt u snel en makkelijk via uw eigen Service Panel regelen.