Website beheer

GEWOON! webdesign ontwikkelt niet alleen websites in Joomla, maar kan ook het technisch en content beheer voor u verzorgen. U houdt de controle over uw website, maar door het onderhoud uit handen te geven, houdt u uw bedrijfskosten laag.

Zelf uw website beheren of laten beheren?

Als u liever uw eigen website beheert, is dat natuurlijk zeer goed mogelijk. Bijna alle websites die wij realiseren, worden gebouwd met Joomla. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om op een relatief eenvoudige manier uw eigen website te beheren. De mogelijkheden met Joomla zijn eindeloos en toch is het een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem.

Voordelen laten beheren

  • Joomla en gebruikte extensies altijd up-to-date door veiligheid controles
  • Dagelijkse online en maandelijkse offline back-up
  • Meer tijd voor uw eigen werkzaamheden

Content beheer website

Wanneer u liever uw website door ons laat beheren, helpen we u graag. We zorgen voor het bijwerken van content, zoals teksten en afbeeldingen, zodat uw website actueel blijft. Naast het up to date houden van uw boodschap naar uw doelgroep, is dit ook van groot belang voor de waardering van uw website door zoekmachines.

Technisch beheer website

Ook bieden wij vanzelfsprekend ondersteuning bij het technisch beheer van de website, met andere woorden het updaten van het Joomla CMS en de gebruikte extensies. Hierdoor blijft de website optimaal werken en houden we hackers buiten de deur!