Tekstschrijver SEO

Onze tekstschrijver denkt met u mee hoe u uw boodschap op de beste manier over kunt brengen naar uw doelgroep en het ideale aantal woorden dat daarvoor nodig is. Op basis van uw bestaande website of een gesprek dat we met u hebben, zullen we een zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Hierdoor krijgen we meer inzicht in o.a. zoekvolume en concurrentiepositie van de door ons te optimaliseren woorden. Dit zal de basis vormen voor de geoptimaliseerde pagina.

Professionele SEO teksten

In eerste instantie zal er niet geschreven moeten worden voor zoekmachines, maar primair voor de bezoekers van uw website. Natuurlijk zullen wel de juiste zoekwoorden in de SEO teksten gebruikt moeten worden om de tekst goed vindbaar te maken voor zoekmachines als Google en Bing. Deze zoekmachines zijn steeds beter in het doorgronden van de inhoud van een tekst. SEO teksten bestaan dus uit een optimale mix tussen een goede inhoud en het gebruik van de juiste zoekwoorden.

Redigeren

Wanneer u liever uw eigen teksten schrijft kunnen wij er ook voor zorgen dat deze geredigeerd worden. Voordat een tekst op uw website geplaatst wordt kijken wij het na op spel- stijl- en grammaticafouten en controleren we de leesbaarheid en toegankelijkheid van de teksten.