northwest

Drukwerkverzorging: van ontwerp tot deur

DrukwerkverzorgingGEWOON! webdesign heeft meer dan 25 jaar kennis van drukwerkverzorging in huis, waarvan drukwerkvoorbereiding een belangrijk onderdeel  is.

Deze ervaring heb ik opgedaan als specialist digitale media bij een internationaal opererende drukkerij die en als bedrijfsleider van een prepress bedrijf. Daarnaast door veel contact met verscheidene grafische bedrijven te onderhouden. Hierdoor kan ik, naast het ontwerpen en ontwikkelen van uw logo en huisstijl, ook het gehele drukproces voor mijn rekening nemen. Het voordeel hiervan is dat je er geen omkijken meer naar hebt, geen technische vragen krijgt en altijd verzekerd bent van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik begeleid het gehele drukwerkproces voor je van het ontwerp tot de deur: Advies, inkoop, controle, transport en aflevering op het gewenste adres.

Drukwerkverzorging = ontzorging

Zoals eerder al genoemd ken ik de markt van vraag en aanbod al meer dan 25 jaar. Het contact met verscheidene drukkerijen in binnen- en buitenland zorgen ervoor dat de actuele prijzen en (on)mogelijkheden bekend zijn. Wanneer je je drukwerk door mij laat verzorgen, bent je verzekerd van kwaliteits drukwerk tegen een zeer concurrerende prijs!

Nadat het logo en/of huisstijl ontworpen is, draag ik ook graag zorg voor de uitvoering ervan. Hierdoor hoef je geen kostbare tijd aan dit traject te besteden. En het mooie van het geheel is: het kost je niets méér dan wanneer je het zelf zou uitbesteden. Daarnaast verzorg ik natuurlijk ook graag je drukwerk, wanneer het om reeds bestaande ontwerpen of herdrukken gaat.

Zoek je een betrouwbare partner voor jouw drukwerkverzorging? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.