Website beheer laten verzorgen

Website beheer uitbestedenHeb je een eigen website, maar niet de tijd of kennis om deze website onder andere tegen veiligheidslekken te beschermen? GEWOON! webdesign ontwikkelt niet alleen websites, maar kan ook het gehele of gedeeltelijke website beheer voor je verzorgen. Dit doe ik al meer dan een decennium voor een groot aantal tevreden zzp'ers en klanten uit het MKB. Je houdt natuurlijk altijd controle over je eigen website, maar door het onderhoud uit handen te geven, kan je doen waar je goed in bent: ondernemen!

Wat houdt beheer precies in?

Het beheer kan in twee deelgebieden worden verdeeld:

  1. Content beheer
  2. Technisch beheer
Content beheer

Bij content website beheer verzorg ik het bijwerken en aanvullen van je content, zoals teksten en afbeeldingen. Hierdoor blijft je website altijd actueel. Naast het up to date houden van de boodschap naar je doelgroep, is vernieuwing op je website ook van groot belang voor de waardering van je website door zoekmachines. Wanneer je website niet regelmatig vernieuwd wordt met relevante informatie, zullen zoekmachines je website minder goed gaan waarderen in hun zoekindex, dit heet 'ranken'. Concurrenten die hun website wel regelmatig vernieuwen komen hoger in de zoekresultaten, waardoor dit ten koste gaat van uw omzet.

Technisch beheer

Ook bied ik vanzelfsprekend ondersteuning bij het technisch beheer van de website, zoals het updaten van het Joomla en Wordpress CMS en de gebruikte extensies. Hierdoor blijft de website optimaal werken en houden we hackers buiten de deur!

Voordelen uitbesteden beheer
  • CMS en gebruikte extensies altijd up-to-date door veiligheid controles
  • Dagelijkse online en maandelijkse offline back-up
  • Meer tijd voor je eigen werkzaamheden
  • Geen noodzaak om code te leren om functionele en ontwerp aanpassingen uit te voeren
  • Bij problemen via mij contact met ontwikkelaars van gebruikte extensies, webshop oplossingen en thema's
  • Bij problemen via mij contact met hosting leverancier

Kosten website beheer uitbesteden

Hier ben ik ten opzichte van mijn concurrenten zeer open in: GEWOON! webdesign werkt niet met vaste maandprijzen, maar met een strippenkaart van 5 of 10 uren. Voor sommige klanten is 30 minuten per maand toereikend en anderen hebben graag meer aandacht en tijd nodig.

Wil je je website beheer uitbesteden? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.