Wordpress website laten maken

Wordpress website laten makenNaast het ontwikkelen van websites met behulp van het Joomla CMS, ben je bij GEWOON webdesign natuurlijk ook aan het juiste adres voor het laten maken van een Wordpress website. Ik richt me met name op kleine ondernemingen en zzp’ers, waarvoor ik professionele en betaalbare websites ontwikkel. Ik ben erg trots op mijn staat van dienst. Mijn klanten waarderen kwaliteit, aandacht voor detail en de support die ik bied met een hoog cijfer. Dit alles terwijl het toch heel betaalbaar blijft.

Ben je onlangs gestart als ondernemer? Dan heb je natuurlijk zo snel mogelijk een professionele website nodig. Een WordPress website laten maken door GEWOON webdesign is een goede keuze wanneer je je onderneming zo goed en snel mogelijk online voor de dag wilt laten komen.

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Het is eenvoudig in gebruik, veelzijdig en daarom erg geliefd. Dit CMS biedt uitgebreide functies voor zowel websites als webshops en heeft zich inmiddels al lang en breed bewezen.

Wordpress website + Gantry framework

Wordpress is een modulair systeem waaraan functionaliteit kan worden toegevoegd met behulp van plugins. De vormgeving wordt uniform in de gehele website doorgevoerd met behulp van een thema.

De Wordpress websites worden gebouwd met thema's op basis van het Gantry framework. Dit is een ongelooflijk veelzijdig framework, waarmee ik op een snelle en efficiënte manier een prachtig thema voor je kan ontwikkelen. Dit thema zal naadloos aansluiten bij de reeds bestaande of nog te ontwikkelen huisstijl. Bovendien is het door middel van het gebruik van het Gantry framework mogelijk om na oplevering de website makkelijker zelf te beheren en bij te houden. Wanneer je dat wenst, zal mijn service verder kunnen gaan in de vorm van hosting, beheer & onderhoud. Wil je ook een professionele Wordpress website laten maken? Neem dan eens contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiezen voor Wordpress?

  • Grote community, vaak is er al een oplossing voor gestelde vragen via beschikbare templates en plugins.
  • Technisch is alles mogelijk: formulieren, fotoalbums, e-commerce en meerdere talen, het uitbreiden van WordPress vormt geen enkel probleem.
  • Zit een functionaliteit niet standaard in WordPress? Dan is deze vaak te vinden in de vorm van een plugin en anders maken we deze voor je op maat.
  • Niet afhankelijk van één partij, eenvoudig te migreren en te onderhouden.
  • Bekende leveranciers op gebied van betaling, boekhouding etc. hebben software extensies beschikbaar en deze zijn veelal relatief eenvoudig te implementeren.
  • Interessanter qua investering ten opzichte van een maatwerk platform.

Wil je een Wordpress website laten maken? Vul dan GEWOON snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.