northwest

SEO Tekstschrijver

SEO tekstschrijverHeb je je als doel gesteld een hogere positie bij Google of Bing te krijgen? De SEO tekstschrijver waar ik mee samenwerk denkt graag met je mee over de manier waarop jouw boodschap voor zowel Google als jouw doelgroep optimaal rendeert. Onderdeel hiervan is onder andere het vinden van het ideale aantal woorden, de juiste mix en de plaats waar de kernwoorden geplaatst worden binnen de webteksten. Op basis van je bestaande website of een gesprek dat ik met je heb, kunnen we een zoekwoordenonderzoek voor je uitvoeren. Hierdoor krijg ik meer inzicht in zaken als zoekvolume en concurrentiepositie en zal de basis vormen voor de te optimaliseren pagina's.

Professionele SEO teksten

Het is van groot belang dat er niet alleen geschreven gaat worden voor zoekmachines, maar primair voor de bezoekers van je website. Natuurlijk zullen wel de juiste zoekwoorden in de SEO teksten gebruikt moeten worden, om de tekst goed vindbaar te maken voor zoekmachines als Google en Bing. Deze zoekmachines zijn steeds beter in het doorgronden van de inhoud van een tekst. De SEO tekstschrijver ontwikkelt een tekst uit een optimale mix tussen een goede inhoud en het gebruik van de juiste zoekwoorden.

Redigeren door SEO tekstschrijver

Wanneer je liever je eigen SEO teksten schrijft, kan ik er ook voor zorgen dat deze door de SEO tekstschrijver geredigeerd worden. Door problemen op het gebied van woordkeuze en zinsbouw op te lossen, worden teksten makkelijker leesbaar en daardoor de gewenste boodschap sneller en duidelijker overgebracht. Daarnaast wordt de tekst nagekeken op spel- stijl- en grammaticafouten, voordat een tekst op je website geplaatst zal worden.

Zoek je een betrouwbare SEO tekstschrijver? Of wil je een vrijblijvende SEO check laten uitvoeren? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.