Webhosting

WebhostingOm een website online te zetten heb je natuurlijk snelle, veilige en betrouwbare webhosting nodig. Webhosting is een dienst die ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie die toegankelijk is via een website. Ik werk al bijna een decennium naar grote tevredenheid samen met mijn partner Combell.

Bij Combell is hosting meer dan een parkeerplek voor data en het bedrijf geldt als een van de meest innovatieve spelers op het terrein van hosting. Dit is ook nodig, want er komt heel wat bij kijken om een website gebouwd met Joomla of Wordpress vlot te laten draaien. Daarnaast zijn er ook heel wat aandachtspunten bij de beveiliging ervan. Ieder CMS vereist een gespecialiseerde webhosting. Daarom is het belangrijk om een goede hosting partner te hebben met jarenlange ervaring en goed bereikbare support.

Webhosting met clustertechnologie

Een gigantische stap voorwaarts in snelheid, stabiliteit en piekvermogen wordt tegenwoordig mogelijk gemaakt door het gebruik van clustertechnologie. Je website of applicatie staat niet op één vaste webhosting server, maar beweegt vrij tussen en binnen groepen van servers. Ieder cluster is gespecialiseerd in haar eigen taak, zoals shell, mail of database. Binnen zo’n cluster kunnen servers taken van elkaar overnemen.

E-mailhosting

Heb je alleen verscheidene mailboxen nodig onder je eigen domeinnaam? Dan is e-mailhosting wellicht voldoende. Hierdoor worden alleen je domeinnaam en mailboxen gehost, waardoor je altijd en overal e-mail onder je eigen domeinnaam kunt versturen en ontvangen. Wanneer je behoefte hebt aan slechts één e-mail adres, dan is de onderstaande optie helemaal voordelig!

Domeinnaam registratie met veel gratis extra’s

Naast webhosting, kan ik natuurlijk ook je domeinnaamregistratie verzorgen. Wanneer je een domeinnaam registreert, ontvang je meer dan alleen een domeinregistratie. Zo krijg je de volgende diensten gratis:

  • 1GB mailbox en e-mailadres
  • Onbeperkt aantal e-mailaliassen voor mail forwarding
  • Onbeperkt aantal subdomeinen
  • Stuur bezoekers door met domein forwarding
  • Volledige controle over de DNS-instellingen

Zoek je veilige en betrouwbare webhosting? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.