northwest

Hikashop webshop laten maken

hikashop webshop laten maken

Binnen het Joomla CMS implementeer ik voor mijn klanten meestal de krachtige webshop module Hikashop. Voor webshops met een relatief kleine catalogus is dit een goede en voordelige optie. HikaShop is een complete e-commerce oplossing voor het Joomla CMS, waarmee je relatief eenvoudig jouw online winkel kunt ontwikkelen, personaliseren en beheren.

Hikashop is te verkrijgen in drie verschillende edities: Starter (gratis) / Essential (€49,95) / Business (€99,90). Voor mijn klanten gebruiken ik meestal de Business editie, vanwege de uitgebreide mogelijkheden en de goede ondersteuning van de ontwikkelaar. Bekijk op de website van Hikari de mogelijkheden van de verschillende edities! Hier zul je zien dat ook de gratis versie van Hikashop al erg veel mogelijkheden heeft ingebouwd en daarom een perfect instapmodel is om deze extensie eens uit te proberen.

Hikashop of Virtuemart als Joomla webshop module?

Ik krijg deze vraag vaak te horen. HikaShop is een relatief jonge speler in de e-commerce markt en maakt een stevige groei door. Dit komt voornamelijk door het sterke ontwikkelteam van deze Franse software producent, die bovenop alle ontwikkelingen van Joomla zit. HikaShop is net als VirtueMart een extensie van Joomla en daardoor uitermate geschikt als uitbreiding voor een bestaande Joomla website.

Gebruiksvriendelijk

Hikashop webshop software heeft een intuïtieve lay-out en biedt vele mogelijkheden voor het instellen van de webshop. In tegenstelling tot Virtuemart kun je snel met het gebruiksvriendelijke HikaShop aan de slag. Ook de mogelijkheden voor SEO (zoekmachine optimalisatie voor bijvoorbeeld Google) zijn uitgebreid aanwezig. En dankzij de krachtige marketingtools die in deze webshop software zijn geïntegreerd, kun je de resultaten analyseren en de omzet verhogen.

Uitstekende support

Een ander belangrijk aspect bij de keuze van webshop software is ondersteuning wanneer er zich een probleem voordoet. Dit is bij Hikashop erg goed geregeld (voor de betaalde edities) en ontbreekt bij Virtuemart.

Overstappen naar Hikashop webshop?

Wanneer je al een webshop hebt, maar wilt overstappen naar Hikashop, zijn er tal van import mogelijkheden beschikbaar. Complete webshops (instellingen en producten) ontwikkeld in o.a. Virtuemart en Opencart kunnen automatisch geïmporteerd worden. Hiernaast kunnen producten vanuit verschillende bestandsformaten bijgewerkt worden, zodat het aanpassen van grote hoeveelheden producten ook vanuit een andere locatie en programma kan gebeuren.

Wil je een Hikashop webshop laten maken? Dat kan al vanaf €995,- Vul GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.