northwest

Webshop laten maken

Webshop laten makenGraag adviseer ik je over de keuzes in software voor je toekomstige webshop. Ik werk met hedendaagse e-commerce pakketten, waaronder de Joomla webshop module Hikashop. Voor webshops met bijvoorbeeld een kleine(re) catalogus kan dit een zeer goede optie zijn. Voor het WordPress CMS kan ik de inrichting en implementatie van WooCommerce voor je verzorgen.

Hiernaast bied ik de mogelijkheid je te helpen om je webshop te maken in SaaS (software as a service) systemen, zoals ‘Mijnwebwinkel’. De laatste jaren is SaaS sterk in opmars. Bij een webwinkel houdt dat in dat de shop wordt gehuurd in plaats van zelfstandig ontwikkeld op een eigen server. Hierdoor kun je met een relatief klein budget al een webshop beginnen.

Hikashop webshop laten maken

HikaShop is een relatief jonge speler in de e-commerce markt en maakt een stevige groei door. Dit komt voornamelijk door het sterke ontwikkelteam van deze Franse software producent, die bovenop de ontwikkelingen van Joomla zit. HikaShop is een extensie van Joomla en daardoor uitermate geschikt als uitbreiding voor een bestaande Joomla website.

Hikashop heeft een intuïtieve lay-out en biedt vele mogelijkheden voor het instellen van de webshop. In tegenstelling tot het eveneens veelgebruikte Virtuemart, kun je snel met het gebruiksvriendelijke HikaShop aan de slag. Ook de mogelijkheden voor SEO (zoekmachine optimalisatie voor bijvoorbeeld Google) zijn uitgebreid aanwezig. Voor meer informatie over deze veelzijdige e-commerce oplossing voor Joomla, kun je terecht op de speciale Hikashop pagina.

WooCommerce webshop laten maken

Wil je liever een webshop voor Wordpress laten maken? Dan is Woocommerce de juiste oplossing! Woocommerce is een aanpasbaar e-commerce platform voor het WordPress CMS. Hierdoor kun je klein starten en wanneer het nodig is makkelijk je online winkel uitbreiden.

Een Woocommerce webshop is de ideale keuze wanneer je een professionele webshop voor WordPress voor ogen hebt. Door de perfecte integratie met dit CMS is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software in Nederland. Vanwege het gebruikersgemak en de mogelijkheden tot uitbreiden wordt Woocommerce door zeer veel Nederlandse online retailers gebruikt.

Mijnwebwinkel: SaaS webshop software

SaaS staat voor 'Software as a Service' en wordt geleverd als een cloudsysteem dat toegankelijk is via je webbrowser. Meestal worden deze systemen verkocht op basis van een abonnement en kunnen uitgebreid worden d.m.v. diverse modules, waaronder bijvoorbeeld een kassa- of voorraadsysteem.

GEWOON! webdesign is partner van Mijnwebwinkel. Deze e-commerce software bestaat meer dan vijftien jaar en heeft een overzichtelijk en aantrekkelijk aanbod voor beginnende ondernemers.

Magento: voor de grote(re) webwinkels

In 2018 is Magento door Adobe overgenomen en is wereldwijd de meest gebruikte en doorontwikkelde webshop software. Mede hierdoor heeft het zeer veel mogelijkheden. Naast de uitgebreide standaard functionaliteiten binnen het Magento pakket, is het modulair uitbreidbaar door de vele modules en plugins die door derde partijen worden ontwikkeld.

Magento is een zeer krachtig e-commerce platform dat je voorziet van handige functies om een Nederlandse of internationale webshop op te zetten. Zo maakt bijvoorbeeld de multi-store optie van Magento het mogelijk om snel uit te breiden met een extra webshop voorkant, om zo nieuwe markten te betreden. Ik heb verscheidene Magento webshops, met meer dan 5000 artikelen, van de grond af aan opgebouwd. Hierdoor heb ik zeer veel ervaring opgedaan, waarmee ik jou kan helpen het (complexe) traject tot een goed einde te brengen.

Wil je een webshop laten maken? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.