Woocommerce webshop laten maken

Woocommerce webshop laten makenOp regelmatige basis houd ik bij wat de beste e-commerce oplossingen voor het MKB en starters zijn. Op basis van die informatie bied ik binnen het WordPress CMS de krachtige webshop software WooCommerce aan. Voor webshops met een kleine tot middelgrote catalogus is dit de beste optie voor WordPress eigenaren. Woocommerce is een volledige e-commerce oplossing voor het Wordpress CMS, waarmee je relatief eenvoudig jouw webshop kunt laten maken, personaliseren en beheren. Bekijk hier een voorbeeld webshop.

Voordelen WooCommerce webshop

Het laten maken van een webshop in WordPress met WooCommerce heeft veel voordelen. Omdat deze e-commerce oplossing al vaak voor de meeste WordPress installaties gebruikt wordt, zijn er veel gratis en betaalde plugins verkrijgbaar om functionaliteit aan uw webshop toe te voegen. Met het Gantry framework dat ik voor zowel Joomla als WordPress installaties gebruik, is de basis van je webshop zeer snel gerealiseerd en kan de focus geheel op de invulling van de webshop gericht worden.

Vergeleken met verscheidene andere webshops die op de markt verkrijgbaar zijn, heeft deze e-commerce oplossing o.a. de volgende voordelen:

  • Één van de grote voordelen is dat het geheel gratis is.
  • Het is in 2018 overgenomen door de makers van WordPress en wordt door hen gezien als zeer belangrijk onderdeel van dit CMS.
  • WooCommerce heeft zich de laatste jaren zo goed bewezen, dat de verdere ontwikkeling van dit pakket dus zo goed als gegarandeerd is.
  • Er is een zeer grote community. Het is voor online ondernemers erg fijn om een plek te hebben om van elkaar te leren.

Vindbaarheid (SEO) WooCommerce

Een belangrijke reden om te kiezen voor een WordPress Woocommerce webshop, is de goede vindbaarheid. Door de duidelijk structuur en goede integratie met WordPress is het voor zoekmachines veel eenvoudiger om de inhoud goed te indexeren. In combinatie met de Yoast SEO plugin, zal de vindbaarheid van je webshop op een zeer goede manier te optimaliseren zijn.

Wil je een Woocommerce webshop laten maken? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.