SEO optimalisatie

SEO optimalisatieGratis SEO check

De gratis SEO check zet ik in als een online marketing tool, waarmee verbetermogelijkheden in kaart gebracht worden en na verbetering kunnen worden gecontroleerd. Meestal wordt een website of webwinkel verkocht als SEO geoptimaliseerd, maar wordt er niet bij vermeld dat het technische gedeelte maar een klein percentage is van de totale zoekmachine optimalisatie.

SEO optimalisatie specialist

Ben je op zoek naar een SEO specialist? GEWOON webdesign heeft al meer dan 10 jaar online ervaring en ik geef professioneel advies op het gebied van online marketing. Door middel van nauwkeurige data analyse onderzoek ik jouw doelgroep en concurrenten. Ik zorg ervoor dat binnen je webpagina’s de juiste zoekwoorden gebruikt worden, zodat je een betere positie in de zoekmachine index zult krijgen. Wanneer je concurrenten hebt met een zeer sterke ranking, zal het lastiger worden om deze betere positie(s) te verkrijgen. Wellicht is het dan beter om je financiële middelen voor andere optimalisatie in te zetten. Ook hierin kan ik je adviseren!

SEO optimalisatie in tekstschrijven

Een SEO-tekst is een tekst die op het zoekproces van de doelgroep afgestemd is. SEO copywriting is het schrijven van kwalitatieve artikelen over de beantwoording van een specifieke vraag met als doel je te laten onderscheiden van je concurrentie.

Het gebruiken van (gerelateerde) zoekwoorden bepaalt in welke mate de tekst relevant is aan een zoekopdracht. Het bepaalt op welke woorden je gevonden en gerankt wilt worden. Voor de hoogte van de ranking heb je erkenning door de zoekmachines nodig. Erkenning krijg je door o.a. links, likes, reacties en shares.

Garantie nummer 1 positie in Google?

Helaas kan ik je deze garantie niet geven! Wanneer een bureau je deze garantie wel geeft, is dat een goede reden om verder te zoeken naar een betrouwbare partner, want feit is dat niemand dat kan geven. Er zijn namelijk bij SEO optimalisatie altijd factoren waar we geen directe invloed op hebben. De belangrijkste hiervan zijn de zoekmachines, zoals Google en Bing, zelf. Wel garandeer ik natuurlijk volledige transparantie in mijn manier van aanpak en inzet!

Zoek je een betrouwbare partner voor SEO optimalisatie of wil je een vrijblijvende SEO check laten uitvoeren? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.