Klantcase webdesign Dormac | GEWOON! webdesign

Klantcase webdesign Dormac CNC Solutions

Dormac CNC Solutions, specialist in machines voor de verspanende bewerkingen, benaderde GEWOON! webdesign in 2013 voor de migratie van hun reeds bestaande Joomla 1.5 website. Inmiddels heeft GEWOON! webdesign in samenwerking met Dormac CNC Solutions de structuur van de website in zijn geheel aangepast, waardoor een bezoeker van de website nu binnen een paar klikken bij de juiste machine zal zijn. Door bestaande componenten (o.a. hikashop webshop) aan te passen hebben we een gebruiksvriendelijk filtersysteem kunnen creëren.

Doordat de nieuwe website geheel responsive is gemaakt, kunnen bezoekers op mobiele apparaten ook hun weg makkelijk vinden. Omdat de website en gebruikte extensies de afgelopen 9 jaar up-to-date gehouden zijn, is er in zijn geheel geen downtime geweest.

Hosting en technisch onderhoud worden door GEWOON! webdesign verzorgd, content beheer wordt door Dormac CNC solutions zelf gedaan

Doelstellingen

  • Gehele Joomla website, inclusief template en modules, binnen een week verhuizen en migreren.
  • Ontwikkeling van een makkelijk te onderhouden website.
  • Ontwikkelen gebruiksvriendelijk filtersysteem binnen de 'machine' sectie van de website.
  • Content beheer moet zelf verzorgd kunnen worden.
  • Doorvoeren van bestaande huisstijl binnen de te ontwikkelen template.

Reactie klant

"Gewoon Webdesign is een uitstekende partner voor het ontwerpen en onderhouden van uw websites. Al jarenlang werk ik samen met Remco aan onze diverse websites. Een ontzettend prettige samenwerking, mede door zijn kennis en zijn bereidheid om even mee te denken waar dat nodig is. Ik raad Remco dan ook altijd graag aan bij vrienden en familie die een website nodig hebben. Inmiddels ben ik dankzij Remco heel wat wijzer geworden in de wereld van websites en Joomla, super fijn!"

Updates klantcase webdesign Dormac CNC Solutions

Update 2023: Migratie naar Joomla 4, inclusief kleine make-over van de reeds bestaande website.

Update 2020: Make-over van de reeds bestaande website van Dormac CNC Solutions, zodat de uitstraling in lijn komt met de nieuw ontwikkelde websites van dochterbedrijven Dormac Cobots en Dormatec.

Update 2018: Diverse aanpassingen aan de template, het Gantry framework, alsmede het design en functionaliteit van de website uitgevoerd.

Update 2014: De website gemigreerd van Joomla versie 2.x naar 3.x.