Klantcase webdesign | Dormatec Environment Systems

Update 2018: Implementatie van GTranslate binnen de reeds bestaande website van Dormatec. Hierdoor zullen alle Nederlandstalige artikelen in de toekomst automatisch vertaald worden naar het Engels, Duits en Frans.

In 2013 migratie van de reeds bestaande Joomla 1.5 website, inclusief alle modules en bestaande template, naar versie 2.5 van het CMS verzorgd. Inmiddels heeft GEWOON! webdesign in samenwerking met Dormatec de structuur van de website in zijn geheel aangepast, waardoor een bezoeker van de website nu binnen een paar klikken bij de juiste machine zal zijn. Door bestaande componenten (o.a. hikashop webshop) aan te passen hebben we een uniek filtersysteem kunnen creëren. De website is in meerdere talen te bezoeken, namelijk Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Doordat de nieuwe website inmiddels in versie 3 van het Joomla CMS is gebouwd en geheel responsive is gemaakt, kunnen bezoekers op mobiele apparaten ook hun weg makkelijk vinden.

Zowel hosting als technisch onderhoud worden door GEWOON! webdesign verzorgd, content beheer wordt door Dormatec zelf gedaan.

De doelstellingen waren als volgt:

  • Ontwikkeling van een makkelijk te onderhouden website.
  • Ontwikkelen uniek filtersysteem binnen de 'machine' sectie van de website.
  • Content beheer moet zelf verzorgd kunnen worden.
  • Doorvoeren van bestaande huisstijl binnen de te ontwikkelen template.
  • Benaderbaar in 4 verschillende talen binnen hetzelfde domein.