Website laten maken in Alkmaar?

Website laten makenWanneer je een website wilt laten maken in Alkmaar en omgeving, ben je bij mij aan het juiste adres! GEWOON! webdesign is een bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en is gevestigd in Alkmaar. Ik maak ontwerpen waardoor jouw bezoeker wordt aangetrokken en geactiveerd om actie te ondernemen. Hierdoor worden je conversiedoelstellingen beter behaald. Ik begeleid je van begin tot eind door het traject, gevolgd door mijn support die kan lopen voor de levensduur van de website.

Website ontwikkeling in Alkmaar

Je toekomstige website wordt vanuit Alkmaar gebouwd met het Joomla of Wordpress CMS (Content Management Systeem), waarmee je later zelf wijzigingen in de website content kunt aanbrengen. Binnen deze modulair opgebouwde CMS'en kan zeer veel gemaakt worden, door gebruik te maken van reeds bestaande modules. Om een nog betere prijs-kwaliteitsverhouding te krijgen, kan er bijvoorbeeld een bestaande Joomla template of Wordpress thema als basis gebruikt worden om tòch een unieke website te laten maken. Misschien heb je zelf al over de vormgeving en functionaliteit van je toekomstige website nagedacht? Laat het me weten en ik doe je een voorstel.

All-in pakket, inclusief beknopte handleiding

De ontwikkelde websites worden altijd geleverd met de standaard functionaliteiten die je van een website kan en mag verwachten. Daarbij krijg je inbegrepen een Joomla template of Wordpress thema op basis van het geprezen Gantry framework. Dit Framework, aangevuld met verscheidene handige extra modules, zorgt ervoor dat aanpassingen snel en makkelijk door te voeren zijn. En om er helemaal zeker van te zijn dat alles soepel verloopt, ontvang je een beknopte handleiding bij oplevering van aangepaste modules.

De sleutel tot succes

Het behalen van succes ligt in de combinatie van een juiste bepaling van de marketingstrategie, een design dat bij je bedrijf en doelgroep(en) past, een eenvoudig te beheren CMS en zeer goede service. Deze onderdelen zorgen ervoor dat ik op het gebied van uitstraling, vindbaarheid en functionaliteit meerwaarde aan je bedrijf geef. Omdat ik vanuit Alkmaar werk, ben ik makkelijk bereikbaar.

Wil je een website laten maken in Alkmaar? Vul dan GEWOON! snel en veilig het contactformulier in. Ik reageer snel om alle vragen met je door te nemen.

northwest